Apartmani The Residence - Šibenik

Location pinApartmani The Residence - ŠibenikVrulje 79, Bilice, 22000 Šibenik

PLATI REZERVACIJU

Dobrodošli!

Naši apartmani nalaze se u malom, slikovitom mjestu Vrulje, nadomak Nacionalnog parka Krka na obali Prokljanskog jezera, samo nekoliko kilometara udaljeni od Šibenika i Skradina. Luksuzno opremljeni apartmani imaju prekrasan pogled na jezero. Naši gosti mogu uživati ​​u brojnim aktivnostima, ali i prepustiti se miru i harmoniji netaknute prirode. Smještaj u našim apartmanima idealan je za odmor obitelji s malom djecom i starijim osobama. No, s obzirom na 10km udaljene Vodice i popularan noćni klub Hacienda, te 35km udaljen Primošten i noćni klub Aurora, apartmani su pogodni i za mlade osobe željne dobre zabave.

Izlaz s autoceste A1 udaljen je svega pet minuta vožnje od apartmana, a od zračne luke Zadar i Split 60km. Do prvog kupališta je svega 150m. Restoran, kafić i trgovina su u susjednom mjestu udaljenom 2 km od Vrulja.

Moguća usluga doručka uz nadoplatu.

Vaši domaćini su Vam na raspolaganju tijekom cijelog boravka kako biste se osjećali što ugodnije.

Ukoliko imate rezervaciju koju trebate platiti molimo Vas da kliknete na gumb "plaćanje rezervacije" nakon čega će Vas sustav voditi kroz proces plaćanja.

Ukoliko još nemate rezervaciju izaberite jedan od naših apartmana, pošaljite upit o željenom periodu rezervacije i mi ćemo Vam vrlo rado poslati odgovor sa ponudom za rezervaciju u periodu koji tražite.

Plaćanje se obavlja preko sigurnog sustava za plaćanje WSPay. 

PLATI REZERVACIJU

  • Galerija
  • Kontakti
Apartmani The Residence -

Apartmani The Residence

  • Adresa: Vrulje 79, Bilice, 22000 Šibenik
  • Kontakt osoba: Barbara Ćaleta
  • Telefon: 098 9514 898
  • Fax: 022 331 611
  • E-mail: caleta.barbara@gmail.com

Pošaljite upit

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.